Uwielbiam pomidory, fetę i makaron, a gdyby tak połączyć te trzy składniki w jedno danie. Jesteście ciekawe co z tego wyszło? Pysznie wyszło.
Składniki:
250 g makaronu świderki
passata pomidorowa
2 pomidory
1 cebula
2 ząbki czosnku
oliwa z oliwek
feta
zioła prowansalskie, pieprz i sól
Wykonanie:
1. Cebulę obierz i posiekaj w drobną kostkę, następnie podsmaż na złocisty kolor i dodaj pomidorową passatę i pokrojone w kostkę pomidory bez skórki (najlepiej jest je sparzyć wcześniej gorącą wodą).
2. Duś wszystko ok 7 minut, następnie dodaj fetę. Gotowy sos połącz z makaronem ugotowanym al dente. Bon appetit!
Agus
23 marca 2016 at 18:55 (6 lat ago)Coś co uwielbiam:) Pysznie i prosto
Polinefashion
24 marca 2016 at 13:04 (6 lat ago)<3
SEO
5 kwietnia 2016 at 20:16 (6 lat ago)I do not know if it’s just me or if perhaps everybody else encountering issues with your site.
It appears as if some of the written text in your content are running off
the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening to them
too? This could be a issue with my internet browser because
I’ve had this happen before. Many thanks