To chyba moja ulubiona imprezowa przekąska. Jej przygotowanie jest naprawdę bardzo szybkie i łatwe. Gotowi?
SKŁADNIKI
opakowanie parówek
ciasto francuskie
WYKONANIE
Parówki przekrój na 3 mniejsze części. Płat ciasta pokrój na paski o szerokości kilku centymetrów i owiń parówki. Tak przygotowane połóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz ok 15-20 minut w piekarniku nagrzanym do ok 200 stopni. Podawaj z ulubionym sosem.
Wioleta Sadowska
2 czerwca 2020 at 19:04 (2 lata ago)To bardzo fajna przekąska. Pychota.
Polinefashion
15 czerwca 2020 at 16:29 (2 lata ago)dzięki! 🙂
Himawan Sant
3 czerwca 2020 at 14:29 (2 lata ago)This is a delicious snack. I was tempted to taste it too. Greetings from Indonesia.
Polinefashion
15 czerwca 2020 at 16:28 (2 lata ago)thanks!
Patrycja
5 czerwca 2020 at 10:48 (2 lata ago)Ale super 🙂 Daawno nie jadłam takich parkówek. Ja zawsze robiłam z musztardą i posypywałam sezamem.
Polinefashion
15 czerwca 2020 at 16:28 (2 lata ago)też lubię! 🙂
GABRIELA
6 czerwca 2020 at 11:27 (2 lata ago)też lubie robić parówki w cieście francuskim! Dawno ich nie jadłam 🙂
Polinefashion
15 czerwca 2020 at 16:28 (2 lata ago)to pora w końcu je zrobić 🙂
Sylvia Voyages
9 czerwca 2020 at 21:59 (2 lata ago)Ooo, a ja dzisiaj zrobiłam deserowo-wegetariańską wersję – zapiekłam tak banany 😀
Polinefashion
15 czerwca 2020 at 16:27 (2 lata ago)mega, uwielbiam banany!
Iwona
10 czerwca 2020 at 11:12 (2 lata ago)Ale super pomysł na parówki w zupełnie innej odsłonie. Muszę spróbować 🙂
Polinefashion
15 czerwca 2020 at 16:27 (2 lata ago)polecam 🙂
Magda
16 czerwca 2020 at 16:14 (2 lata ago)Fajna przekąska, z ciasta francuskiego można wyczarować pyszne dania 🙂
Polinefashion
24 czerwca 2020 at 09:14 (2 lata ago)oj tak 🙂